Catefix kopen met korting

Catefix is het effectieve fixeermiddel tegen processierupsen. Catefix bestaat uitsluitend uit natuurlijke, plantaardige en hernieuwbare grondstoffen.

Met Catefix bestrijd je eenvoudig zelf de processierups en heb je geen last meer van de vervelende brandharen in je eigen omgeving.

Je kunt hier Catefix met korting bestellen!

Op iedere 2,5 L verpakking ontvangt u €5,00 korting.
Op iedere 1 L verpakking ontvangt u €2,50 korting.

Gebruik de kortingscode PROCESSIERUPS21 bij het afrekenen!

Catefix Banner

Hoe werkt het fixeren van de processierups met Catefix?

STAP 1. Voorbereiding

Wanneer je aan de slag gaat met het bestrijden van het processierupsen nest met Catefix, dien je een beschermend pak aan te trekken. Dit pak bestaat uit een volledig lichaam bedekkend overall, handschoenen, mondmasker en oogbescherming. Jezelf beschermen is erg belangrijk bij het bestrijden van processierupsen, de brandharen kunnen nog rondvliegen en in jouw kleding terechtkomen.

STAP 2. Aan de slag

Catefix breng je doormiddel van een lage drukspuit in en op het processierupsen nest aan. Het nest wordt dan als het ware gefixeerd, dit betekent dat de rupsen en het nest geen kant meer op kunnen.
Zorg ervoor dat het nest helemaal doordrenkt is met het middel, anders heb je de kans dat niet het gehele nest bereikt is. De rupsen kunnen nu niet meer opzoek naar voedsel en zullen sterven. Catefix vormt na droging een hard kapsel om het nest heen, waardoor ook brandharen het nest niet meer kunnen ontsnappen. Als het gaat regenen heeft dit geen negatieve invloed. Door de regen wordt het kapsel weer plakkerig en trekt na droging nog verder samen.

Belangrijk! Catefix kan alleen gebruikt worden als er een nest is, dit betekent dat je spinsel moet zien. Wanneer er geen spinsel te zien is, is er geen nest en werkt Catefix niet, je zult dan nog even geduld moeten hebben.

STAP 3. De natuur doet haar werk

Het nest is ingespoten met Catefix, jij hebt je werk gedaan, nu kan de natuur haar werk doen. Doordat Catefix uitsluitend uit natuurlijke, plantaardige en hernieuwbare grondstoffen bestaat, heeft het middel geen negatieve gevolgen voor de natuur. Het wordt zelfs gebruikt door de natuur. Micro-organismen en insecten gebruiken het oude processierupsen nest nu als broedplek, hierdoor is het ook een voedingsbron voor vogels geworden. Als het nest uit de boom valt, hoef je geen actie te ondernemen, het gefixeerde nest vormt geen gevaar meer voor je hond of andere huisdieren. Het nest wordt namelijk bij elkaar gehouden door Catefix.