Processierupsbestrijding in Eindhoven

040-7810123

Pak de bestrijding van de processierups aan

Heb je last van processierupsen in je eigen tuin, of omgeving? Dan is het belangrijk om zo snel mogelijk een bestrijder in te schakelen. De brandharen zorgen voor veel narigheid en dit kan lang aanhouden. Heb je al jeuk, bultjes, of zelfs een allergische reactie gehad? Dan is dit hoogstwaarschijnlijk door die vervelende rupsen. Het bestrijden van de processierupsen is een moeilijke klus en kan het best gedaan worden door een professionele bestrijder bij jou in de buurt.


Een professionele bestrijder helpt jou graag

De professionele bestrijders hebben alle middelen om de processierupsen op een veilige manier te kunnen bestrijden. Ze dragen beschermende kleding en nemen een hoogwerker mee, vaak omdat de nesten zich hoog in de boom bevinden. Wanneer je contact opneemt met de bestrijder bij jou in de buurt, zal hij zo snel mogelijk langskomen. Bij processierupsen is een snelle bestrijding belangrijk. Wacht dus niet te lang en bel meteen, het gaat niet alleen om je eigen veiligheid, maar ook om de gezondheid van de mensen in je omgeving.


Bestrijding in de omgeving

Ook in omliggende plaatsen voeren wij bestrijdingen uit: Eindhoven, Geldrop, Heeze, Knegsel, Leende, Nuenen, Riethoven, Sterksel, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre, Westerhoven.

Wanneer u liever per mail contact wilt opnemen kan dat via de website van

BEZOEK DE WEBSITE